Despre noi – Crystal Nails

0370509923

vanzari@crystalnails.ro

Transport GRATUIT la comenzi peste 250 lei

Despre noi

Crystal Nails este o firmă cu produse profesionale pentru unghii tehnice, cu prezență internațională în peste 30 de țări din 4 continente. În România, produsele noastre și-au făcut debutul în urmă cu 10 ani, iar de atunci am reușit să creștem cota de piață și să devenim prima și singura alegere pentru manichiuristele profesioniste care se respectă, din saloanele de specialitate.

Suntem unici distribuitori în România pentru produsele Crystal Nails și avem exclusivitate în vânzarea lor în această regiune! Doar de la noi puteți cumpăra produse originale!

Care este secretul succesului Crystal Nails?

Creativitate în pas cu moda

În departamentele de cercetare/dezvoltare, echipa noastră urmărește și adaptează produsele Crystal Nails la tendințele actuale din domeniul modei și frumuseții. Astăzi, Crystal Nails este recunoscută ca pionier în arta unghiilor (Nail Innovator), iar în fiecare an lansăm noi colecții, din care se inspiră restul firmelor.

Munca în echipă

În ultimii 15 ani, am format echipe cu cei mai buni profesioniști din domeniu. Chimiștii americani și maghiari colaborează pentru a realiza cele mai bune formule, iar instructorii noști de talie mondială sunt un factor decisiv pentru a elabora cele mai bune produse, la cel mai înalt nivel al calității.

Astfel, materialele inovatoare din care sunt făcute produsele noastre stau la baza a peste 375 de colecții de produse de bază (geluri de construcție, cover, soluții etc.), 400 de tipuri de geluri color, 250 de de tipuri de material acrylic și sute sau chiar mii de produse de decor nail art.
 
Aceste produse sunt puse la dispoziția ta prin intermediul magazinului nostru online, iar misiunea noastră este de a satisface nevoie complexe și diversificate ale manichiuristelor, astfel ca și clientele finale să fie mulțumite. Tu și clientele tale sunteți cele mai importante pentru noi!
 
PRIMUL LOC DIN LUME la competițiile mondiale reprezintă un succes incredibil, reprezentativ, care vorbește de la sine despre calitatea produselor noastre. Avem cei mai buni instructori, iar sute de mii de saloane ne aleg ca și partener pentru o muncă impecabilă.
Misiunea Crystal Nails România

Fericirea și satisfacția clientelor noastre sunt pe primul loc, așa că produsele și implicit serviciile oferite de noi vor fi la cele mai înalte standarde. Nu facem rabat de calitate în nimic!

Viziunea Crystal Nails România

Crystal Nails este unul dintre cele mai recunoscute branduri pentru unghii tehnice din România și alegerea numărul unul de către manichiuristele profesioniste din saloanele de specialitate. Ne propunem să menținem aceste standarde ridicate de performață, ba chiar să le creștem prin dezvoltarea și procesul de îmbunătățire continuă a produselor și serviciilor oferite.

Valorile Crystal Nails România
ikon_calitate

Calitate incontestabilă

fiind cel mai vândut brand din Europa pe segmentul unghiilor tehnice și ocupând primul loc în lume la capitolul competiții câștigate, calitatea produselor noastre este incontestabilă.

ikon_servicii2

Servicii

oferim servicii de înaltă calitate, de la demonstrații, video-uri și fișe step by step, descrieri complexe ale produselor, serviciul client și multe altele, toate pentru o experiență cât mai satisfăcătoare pentru manichiuriste.

ikon_pasiune

Pasiune

punem pasiune în fiecare produs pe care îl dezvoltăm, în fiecare creație a trainerilor noștri și în fiecare eveniment creat special pentru clienți.

ikon_dezvoltare2

Dezvoltare profesională

Crystal Nails ocupă primul loc în lume în ceea ce privește numărul de medalii câștigate la concursuri internaționale. Astfel ne dorim ca fiecare tehnician care folosește produsele noastre să se axeze și pe dezvoltarea pe plan profesional prin cursuri de perfecționare, seminarii sau alte evenimente educaționale. Doar așa veți ajunge la nivelul cel mai ridicat, tehnicieni de top!

ikon_colaborare

Colaborare

prin parteneriatele avantajoase pentru distribuitori și programele de fidelitate puse la dispoziția clienților noștri.

ikon_diveristate2

Diversitate

cu un portofoliu ce cuprinde peste 4000 de articole pentru unghii tehnice, ne dorim ca orice client să găsească la noi absolut toate produsele necesare pentru desfășurarea activității în saloanele de specialitate.

Calitatea produselor noastre este incontestabilă!

Alege Crystal Nails!

×