Program de fidelitate

Programul de fidelitate PRO Crystal Nails

Venim în ajutorul profesioniștilor prin programul PRO Crystal Nails, pentru că știm cât de important e ca voi să lucrați doar cu produse de calitate!

Din dorința de a crea o comunitate de profesioniști în domeniul unghiilor tehnice în România și de a încuraja și motiva persoanele din acest domeniu să folosească doar produse profesionale, am lansat acest program!
Programul PRO Crystal Nails se adresează profesionistelor din domeniul unghiilor tehnice, care dețin diploma de Stilist Protezist de Unghii, recunoscută de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (ANC). În acest program se pot înscrie doar persoanele care profesează în domeniu și care dețin această diplomă.
Membrii acestui program beneficiază de o reducere permanentă de 10% la produsele cu preț întreg achiziționate prin intermediul magazinului nostru online www.crystalnails.ro sau telefonic: 0771 032 417.
Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte promoționale, lichidări de stoc sau pachete speciale.
Pentru a intra în programul PRO Crystal Nails, aveți nevoie de următoarele:
  • Cont creat în magazinul nostru online;
  • Formularul de înregistrare de mai jos completat cu toate datele solicitate;
  • O copie scanată a unui act de identitate aparținând titularului (pașaport, B.I., C.I. etc.) ce va fi încărcată în formular
  • O copie scanată a diplomei de Stilist Protezist de Unghii ce va fi încărcată în formular.
După ce ați trimis formularul completat, e nevoie de 5-10 zile pentru aprobarea finală pentru ca reducerea să poată fi aplicabilă. Un operator al departamentului Relații cu Clienții vă va contacta pentru a confirma înscriere.
După confirmare ve-ți primi un COD UNIC de reducere, personalizat pentru fiecare membru în parte, prin e-mail. Pentru a obține reducerea de 10% când depuneți comanda, la finalizarea acesteia trebuie sa adaugați codul primit.
ATENȚIE! Ne rezervăm dreptul de a respinge aplicația dumneavoastră sau de a solicita date suplimentare în cazul în care avem neclarități. Reducerea poate fi utilizată pe perioadă nedeterminată și nu se poate înstrăina! Comenzile pot fi plasate și telefonic: 0771 032 417, însă trebuie să menționați că sunteți membru al programului PRO Crystal Nails pentru a putea verifica și aplica reducerea.
Întocmit în 11.12.2018

Beauty Shop – Str. Libertății nr. 25, Sighetu Marmației, Maramureș

×