Termeni și Condiții – Crystal Nails

0370509923

vanzari@crystalnails.ro

Transport GRATUIT la comenzi peste 250 lei

Termeni și Condiții

S.C. Crystal Top Cosmetics S.R.L., Vasile Conta nr. 31, CUI: 39126994, J05/752/02.04.2018 (“noi”) vă oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului www.crystalnails.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Conditii.

Informații privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de circa 4 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. Prețurile afișate cât și cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus.
Taxa de Transport prin Curier Rapid este: 15 ron
– în cazul cumpărăturilor peste 250 ron, livrarea este gratuită
Livrarea se face de către Curier, la Domiciliul Clientului de regulă în 72 de ore de la expedierea Comenzii, și poate ajunge la destinație după maxim 96 de ore, pentru livrarea în zona rurală.

În ziua în care coletul cu Comanda Dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail. Acesta va fi trimis de către firma S.C. Crystal Top Cosmetics S.R.L.
Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, după achitarea sumei de plată către Agentul Curier.
Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător. Produsul înlocuitor nu se va diferenția din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. În cazul în care nu doriți să păstrați produsul înlocuitor, aveți la dispoziție 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente (atât valoarea produsului cât și cheltuielile de livrare și retur) urmând a va fi returnate în termen de max. 30 de zile.
Răspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societății de curierat sau transportatorului comform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în timp util. Menționăm că NU vindem în străinătate.

Modalități de plată:
Prin ramburs: Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.crystalnails.ro, trebuie să aveți un cont pe website-ul nostru.
În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în documente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.
În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici-o notificare prealabilă.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru:

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
Sunteți de acord să ne înștiintați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.
Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni și condiții” Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.
De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.
Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.
Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea să nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutină care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luați vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.
Orice încercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea conținutului www.crystalnails.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea răspunderii

Noi nu vom fi, și colaboratorii noștri nu vor fi, responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.
Această renunțare la răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijentă, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Protecția datelor personale:

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege conform notificării numărul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.
Prin comenzile pe care le realizați vă dați acordul expres și neechivoc ca datele Dvs. de contact să fie prelucrate de către S.C. Crystal Top Cosmetics S.R.L.
S.C. Crystal Top Cosmetics S.R.L. garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise și semnate ce va fi trimisă prin poștă la adresa: S.C. Crystal Top Cosmetics S.R.L., str. Vasile Conta nr. 31.

Informații privitoare la returnarea produselor:

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Returul se face prin Curier Rapid.
Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea S.C. Crystal Top Cosmetics S.R.L.
Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumpărător. Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar. Societatea noastră deține o echipă întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.crystalnails.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând cheltuiala de Transport (tur, retur). Dacă veți solicita în schimb o altă mărime, o altă culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastră va trebui să suportați taxa de Transport spre adresa noastră de Returnare, iar pentru articolul ales în schimb compania noastră va suporta cheltuielile de transport către destinația dumneavoastră.

Drepturi de autor:

Noi, impreună cu furnizorii noștri de servicii și produse (“Furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.
Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Mărcile comerciale, Logo-urile și Mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (“Mărcile”) sunt propietate intelectuală ale S.C. Crystal Top Cosmetics S.R.L. și înregistrate ca fiind ale noastre și ale Furnizorilor noștri.
Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu vă acordă nici-o licență sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru. Adresa de e-mail la care oricine poate raporta eventuala încălcare a dreptului de autor sesizată pe site: contact@crystalnails.ro.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor:
Art. 1. (1) Pentru bună informare a consumatorilor și pentru a le acorda acestora posibilitatea să își exprime opinia cu privire la produsele și serviciile ce le sunt puse la dispoziție de către operatorii economici, este obligatorie afișarea de către operatorii economici, la loc vizibil în spațiul de comercializare sau, după caz, de prestare a serviciilor, a unui anunț cu numarul de telefon TEL INFO – CONSUMATOR:0729001037 precum și adresele, numerele de telefon/fax și adresele de e-mail ale comisariatelor județene pentru protecția consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București, în a cărui rază teritorială se află operatorul economic. De asemenea, placheta va conține adresa site-ului oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
(2) Adresele, numerele de telefon/fax și adresele de e-mail ale comisariatelor județene pentru protecția consumatorilor, respectiv adresa, numărul de telefon/fax și adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București sunt prevăzute în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul ordin.
Art. 2. Placheta prevăzută la art. 1 va fi realizată prin grija operatorului economic, conform modelului prevăzut în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul ordin.
Art. 3. Operatorii economici care administrează site-uri de e-commerce (comert electronic) sunt obligați să prezinte pe prima pagină a site-ului (home page) un link către adresa oficială de web a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
Art. 4. Prezentul ordin intră în vigoare în termen de 30 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Prevederi generale

Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești Termeni și Condiții. Noi putem modifica acești Termeni în orice moment. Folosirea continuă de către dvs a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți acești Termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor modificați. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, dumneavoastră și noi putem să modificăm acești Termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de dvs și de noi. Dacă noi nu acționăm în legătură cu încălcarea de către dvs sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcări viitoare sau similare. Dacă o instanță constată că vreo prevedere din acești Termeni este neexecutabilă sau invalidă, acea prevedere va fi aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă iar ceilalți Termeni vor rămâne în vigoare și executabili.
Acești Termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dvs în legătură cu utilizarea de către dvs a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dvs a site-ului nostru.
Acești termeni și condiții, precum și respectarea de către dvs și de către noi a acestora sunt guverntate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dvs a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, a S.C. Crystal Top Cosmetics S.R.L. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legătură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri, atât impozabile cât și neimpozabile. O versiune tipărită a acestui acord și a oricărei notificări date în formă electronică va fi admisibilă în procedura judiciară pe baza acestor Termeni sau legată de acești Termeni în aceeași măsură și supusă acelorași condiții ca alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în forma tipărită.
Dacă dețineți un cont pe www.crystalnails.ro, condițiile de mai sus, așadar vă asumați răspunderea pentru orice nerespectarea a acestora.

 • Formular pentru solicitarea consimțământului

  Acest formular cere consimțământul dvs. pentru a ne permite să folosim datele dvs. personale pentru motivele de mai jos. Ar trebui să semnați doar dacă doriți să ne dați consimțământul dvs.
 • 1. Cine suntem noi?

  Numele organizației care vă solicită consimțământul de a utiliza informațiile dvs. este: Numele organizației: CRYSTAL TOP COSMETICS S.R.L.; Număr înregistrare Registrul Comerțului: J05/752/02.04.2018; Cod unic de identificare: RO39126994; Adresă: Oradea, str.Vasile Conta, nr.31, jud.Bihor; E-mail: contact@crystalnails.ro;
 • 2. Ce date folosim?

  Dorim să folosim următoarele informații despre dvs.: • [Elementul de date 1- numele si prenumele] • [Elementul de date 2- telefonul] • [Elementul de date 3- adresa de mail] • [Elementul de date 4 – adresa de livrare) • (Elementul de date 5 – CNP)
 • 3. Pentru ce folosim informațiile dvs.?

  Vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona achizitiile on-line pe crystalnails.ro, preluand comenzile si returnarile prin intermediul serviciilor noastre on-line, gestionarea platilor, tratarea reclamatiilor si garantiilor pentru produse, pentru a va identifica si a va confirma varsta legala pentru cumparaturi on-line, pentru a confirma adresa d-voastra partenerilor externi, pentru a va trimite periodic newsletter-uri.
 • 4. Ce vom face cu informațiile dvs.?

  Colectare, stocare, analiza si prelucrare in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale si a altor obligatii legale.
 • 5. Cum să vă retrageți consimțământul

  Puteți să retrageți consimțământul pe care îl acordați în acest formular în orice moment. Puteți face acest lucru prin transmiterea unei cereri pe e-mail la contact.crystalnails@gmail.com, juridic78.dpo@gmail.com.
 • 6. Informații furnizate

  Dacă sunteți de acord să furnizați informațiile solicitate, vă rugăm să dați mai jos:
 • Completați această secțiune pentru a vă arăta consimțământul

 • Atașează o imagine cu semnătura ta.
 • Pentru mai multe detalii consultati site-ul nostru crystalnails.ro sectiunea - Centrul de confidentialitate. După ce a fost completat, formularul trebuie trimis via e-mail către vanzari@crystalnails.ro, juridic78.dpo@gmail.com.

×
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept